ROLPH'S DELI

ROLPH'S DELI place to be voor een heerlijk vers ontbijt en lunch!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 57 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Rolph's Deli. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2022 om 14:13 Eten is eigenlijk altijd goed. Bezorging thuisbezorgd daarentegen teleurstellend. Zelfs een huisnummer zoeken is te moeilijk voor deze bezorgers :( (zoeken even nummer aan de oneven kant…?)
28 apr 2022 om 13:04 De prijs van het eten is absoluut niet in verhouding met de kwaliteit en hoeveelheid eten die je krijgt. 2 minescule basic wentelteefjes met 3 aardbeien en 6 blauwe bessen voor 14 euro. Zelfde geld voor de andere gerechten.
28 jan 2022 om 17:56 Super vers en erg lekker! Mijn koffie ontbrak bij mijn bestelling, maar dat werd super snel opgelost.
14 nov 2021 om 21:47 Lekker vers en bezorgd binnen de aangegeven tijd.
21 okt 2021 om 15:13 Ik kan de bezorgtijd niet eens aanklikken. Blijkbaar vinden jullie deze ook niet acceptabel. We hebben namelijk twee uur moeten wachten, terwijl gezegd was dat het drie kwartier zou duren! Eten van Rolphs Deli is trouwens fantastisch!
15 okt 2021 om 18:12 Foute bestelling en het duurde ander half uur. De afstand van mijn huis is 8 min. Zij hebben niet na de opmerking gekeken ben allergische voor een product en zij hebben dat toch toegevoegd. Teleurgesteld.
14 jun 2021 om 15:03 Geen bestek, moet ik met mijn handen eten? Toen we ervoor belden gaven zij het antwoord, dat zij dachten dat we thuis gingen eten. Maar dat is geen geldige reden om geen bestek mee te geven. Bezorging duurde ook veel langer dan dat er werd aangegeven.
14 apr 2021 om 14:06 Het was echt heerlijk! Ik zal zeker weer een keer bestellen
24 jan 2021 om 14:54 Jammer dat de eieren bénédictine koud waren
27 nov 2020 om 17:05 Was een wat klein broodje, maar het gehele ontbijt wel lekker en divers!
28 okt 2020 om 19:23 Na veel twijfelen wilde ik het toch een kans geven. De pannenkoeken waren ingepakt in een hamburgerdoosje waardoor ze kletsnat waren aan de onderkant. Daarnaast was de siroop er al overheen gestrooid waardoor ze nog natter water. Niet voor herhaling vat..
27 okt 2020 om 16:29 De pancaks waar niet zo lekker